reklam
reklam

Çocuğun çığlıkları sokağı inletti! Korkunç babaanne engelli torununu dövdü, korkunç olay kamerada « İzmir Haber TV

27 Temmuz 2024 - 06:55

Çocuğun çığlıkları sokağı inletti! Korkunç babaanne engelli torununu dövdü, korkunç olay kamerada

Çocuğun çığlıkları sokağı inletti! Korkunç babaanne engelli torununu dövdü, korkunç olay kamerada
Son Güncelleme :

27 Temmuz 2021 - 8:34

İzmir’de yüzde 88 engelli çocuğa, babaannesi tarafından şiddet uygulandı. Çocuğun çığlıklarını duyan vatandaşlar ekiplere bilgi verdi. Darp anının kameraya yansıdığı olayda gözaltına alınan babaanne, torununun altını değiştirdiği sırada rahat durmadığını ve bu nedenle de “birkaç tane vurduğunu” söyledi. 75 yaşındaki kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi’nde önceki gün saat 02.00 sıralarında meydana gelen olayda, yabancı uyruklu yüzde 88 engelli 15 yaşındaki Vuhem B., 75 yaşındaki babaannesi Semiye Ahu R. tarafından darbeildi. Çocuğun acı içerisinde çığlık atarak darbedildiği anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

EKİPLER KARDEŞLERİ KURTARDI

Olayın ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği görevlileri Vuhem B. ile kardeşleri Mahmud B. (12) ve Ali M.’yi (5) kilitlendikleri evden kurtarmıştı.

“ALTINI DEĞİŞTİRİYORDUM, RAHAT DURMADIĞI İÇİN BİRKAÇ TANE VURDUM”

Çocuklar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerine teslim edilerek tedavi olmak üzere hastaneye götürüldükten sonra annesine teslim edilmişti. Evdeki babaanne Samia Ahu R. (75) ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürülmüştü. Emniyetteki ifadesinde, “Altını değiştiriyordum, rahat durmadığı için birkaç tane vurdum” dediği öğrenilen Samia Ahu R., Kağıthane Aile İçi ve Kadın Şiddet Büro Amirliği’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmişti.

75 YAŞINDAKİ KADIN TUTUKLANDI

Mahkemeye çıkartılan kadın, “Alt soya, beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiye karşı basit yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çocuğun çığlıkları sokağı inletti! Korkunç babaanne engelli torununu dövdü, korkunç olay kamerada

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.