reklam
reklam

Altınordu Teknik Direktörü Olcay Şahan: “Kafamdaki Takım İçin %60 Seviyesindeyiz” « İzmir Haber TV

16 Eylül 2024 - 22:03

Altınordu Teknik Direktörü Olcay Şahan: “Kafamdaki Takım İçin %60 Seviyesindeyiz”

Altınordu Teknik Direktörü Olcay Şahan: “Kafamdaki Takım İçin %60 Seviyesindeyiz”
Son Güncelleme :

04 Eylül 2024 - 12:35

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Altınordu, sezonun ilk maçında İnegölspor’u 2-0 mağlup ederek galibiyetle başladı. Maçın ardından Altınordu Teknik Direktörü Olcay Şahan, takımın performansı ve gelecek maçlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sezona Galibiyetle Başlamak: Olcay Şahan, galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını belirtti. İlk maçların zorlu olduğunu ifade eden Şahan, “İnegölspor karşısında gol yemeden kazandık. Futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Ayrıca, Pazar günü Torbalı Metin Oktay Yerleşkemize gelerek destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onlara galibiyetle güzel bir armağan verdik” dedi.

Kepezspor Maçı Hedefi: Şahan, takım olarak her hafta daha iyi olmak için çalışacaklarını vurgulayarak, “İnegölspor maçını geride bıraktık. Şimdi haftasonu Kepezspor ile oynayacağımız maça odaklanmalıyız. İnegölspor maçının analizini yapan oyuncu ve maç izleme antrenörümüz Mustafa Arikan, hafta sonundaki rakibimizi de izledi. Onun analizlerine göre galip geleceğimize ve yolumuza devam edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Takımın Durumu ve Gelecek Hedefleri: Olcay Şahan, kafasında tasarladığı Altınordu’nun henüz %60 seviyesinde olduğunu ifade ederek, “Yeni bir takımız ve son maçta 7 oyuncumuz ilk defa bu ligde forma giydi. 17 yaşında ilk profesyonel maçına çıkan Burak Gültekin de sahadaydı. Takım olabilmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Uyum sürecindeyiz ve daha da iyi olacağız” şeklinde sözlerini tamamladı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.