reklam
reklam

İzmir’de Kumar Oynayanlara 436 Bin 900 TL Para Cezası « İzmir Haber TV

29 Nisan 2024 - 22:14

İzmir’de Kumar Oynayanlara 436 Bin 900 TL Para Cezası

İzmir’de Kumar Oynayanlara 436 Bin 900 TL Para Cezası
Son Güncelleme :

04 Nisan 2024 - 12:02

İzmir’in Bornova ilçesinde bir iş yerinde kumar oynarken jandarma ekiplerine yakalanan 68 kişiye toplam 436 bin 900 lira para cezası kesildi. Aralarında kadınların da olduğu kumarbazlara idari para cezası uygulanırken, işletme sahibi hakkında adli işlem başlatıldı.

 

İzmir’in Bornova ilçesinde umuma açık bir iş yerinde kumar oynarken jandarma ekiplerine yakalanan, aralarında kadınların da olduğu 68 kişiye toplam 436 bin 900 lira para cezası kesildi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bornova ilçesine bağlı Gökdere Mahallesi’nde bulunan umuma açık bir işletmede kumar oynatıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Savcılıktan alınan izin kapsamında adrese gerçekleştirilen baskında, aralarında kadınların da olduğu 68 kişi tombala oyunuyla kumar oynarken yakalanırken, kumarbazlara toplam 436 bin 900 lira idari para cezası uygulandı.

Operasyon kapsamında işletme sahibi Y.Y. hakkında ise kumar oynamaya yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem başlatıldı. Şüpheli, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

 

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.