reklam
reklam

Uyuşturucu Bağımlısı Oğul Tarafından Öldürülen Anne ve Baba İzmir’de Defnedilecek « İzmir Haber TV

27 Temmuz 2024 - 06:46

Uyuşturucu Bağımlısı Oğul Tarafından Öldürülen Anne ve Baba İzmir’de Defnedilecek

Uyuşturucu Bağımlısı Oğul Tarafından Öldürülen Anne ve Baba İzmir’de Defnedilecek
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2024 - 10:13

Torbalı ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, uyuşturucu bağımlısı olan Kamil Yılmaz’ın (25) annesi Sevilay Yılmaz (48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile yaşadığı tartışma ölümle sonuçlandı. Olayda anne ve baba hayatını kaybederken, Kamil Yılmaz da aynı tabanca ile kendini vurarak ağır yaralandı. Emin Yıldız (55) adlı ağabey, olayın detaylarını paylaşarak ailenin dramını anlattı.

Kamil Yılmaz’ın uyuşturucu krizine girerek anne ve babasından para istemesi, aile arasında büyük bir tartışmaya neden oldu. Tartışma sırasında Kamil, anne ve babasına ateş açarak onları öldürdü ve ardından intihar girişiminde bulundu. Kız kardeşi, olayın şokunu yaşadığı için gerçekleri bilmiyor ve anne ve babasının hastanede tedavi gördüğünü sanıyor.

Emin Yıldız, olayın detaylarını ve ailenin durumunu anlatırken, aile içindeki uyuşturucu bağımlılığından kaynaklanan sorunlara dikkat çekti. Ailelerin çocuklarına sahip çıkması gerektiğini vurgulayarak, gençlerin aile desteği olmadan tehlikeli yollara sürüklenebileceğini ifade etti.

Anne ve babanın cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından Torbalı’da defnedilecek. Sosyal medyada paylaşılan mutlu aile fotoğrafları, geride kalan hatıraları simgeliyor ve ailenin yaşadığı dramı bir kez daha gözler önüne seriyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.