reklam
reklam

İzmir’de Yüksek Kar Vaadiyle Dolandırıcılık İddiasıyla Gözaltına Alınan Denizbank Şube Müdürü Adliyeye Sevk Edildi « İzmir Haber TV

8 Eylül 2024 - 03:36

İzmir’de Yüksek Kar Vaadiyle Dolandırıcılık İddiasıyla Gözaltına Alınan Denizbank Şube Müdürü Adliyeye Sevk Edildi

İzmir’de Yüksek Kar Vaadiyle Dolandırıcılık İddiasıyla Gözaltına Alınan Denizbank Şube Müdürü Adliyeye Sevk Edildi
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2024 - 13:04

İzmir’de, yüksek kar vaadiyle farklı kişilerden 300 milyon lira para topladığı öne sürülen Denizbank Bornova Şube Müdürü H.Ö., tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilip gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. İddiaya göre, H.Ö., bir grup kişiden yüksek kar vaadiyle para toplamak suretiyle dolandırıcılık yapmış. Olayla ilgili olarak Mali Suçlarla Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, banka şubesinde ve şüphelilerin ikametlerinde aramalar yapılmış ve dijital materyallere el konulmuştu. Gözaltına alınan diğer şüphelilerin ifadelerinin alındığı ve döviz bürosu sahibinin tutuklandığı bildirilmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.