reklam
reklam

İzmir’de Gürültü Tartışması Kanlı Bitti: Şüpheliler Yakalandı « İzmir Haber TV

27 Temmuz 2024 - 06:55

İzmir’de Gürültü Tartışması Kanlı Bitti: Şüpheliler Yakalandı

İzmir’de Gürültü Tartışması Kanlı Bitti: Şüpheliler Yakalandı
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2024 - 18:38

İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşanan olayda bir kişinin tabanca ile vurulup ağır yaralandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Talihsiz adamın gürültü yapan gençleri uyardığı için tabanca ile vurulduğu öğrenildi.

Dün gece saatlerinde Fuat Edip Baksı Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Orhan Ö. ile sokaktaki kişiler arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından sokaktaki kişi veya kişilerin tabancayla ateş açması sonucu Orhan Ö. vücuduna isabet eden mermilerle yaralandı. Olay yerinden kaçan şüphelilerin kimlikleri tespit edildi.

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, titiz bir çalışma yürüterek M.M. (23) ve M.H.’yi (28) yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin olayı gürültü kavgası nedeniyle yaşandığı, Orhan Ö.’nün uyarısı sonrası tartışma çıktığı ve tabancayla ateş açıldığı belirlendi.

Emniyetteki işlemlerin ardından M.M. tutuklanırken, diğer şüpheli aktif kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Orhan Ö.’nün tedavisinin ise devam ettiği bildirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.