reklam
reklam

İZMİR’DE FETÖ OPERASYONU 17 GÖZALTI « İzmir Haber TV

27 Temmuz 2024 - 09:53

İZMİR’DE FETÖ OPERASYONU 17 GÖZALTI

İZMİR’DE FETÖ OPERASYONU 17 GÖZALTI
Son Güncelleme :

01 Eylül 2021 - 8:32

İZMİR’de, FETÖPDY üyelerinin yasa dışı faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla, ‘temiz’ olarak adlandırılan, örgütsel kaydı bulunmayan kişiler üzerinden kiralanan ‘Gaybubet Evleri’ne polis tarafından eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

İZMİR’de, FETÖPDY üyelerinin yasa dışı faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla, ‘temiz’ olarak adlandırılan, örgütsel kaydı bulunmayan kişiler üzerinden kiralanan ‘Gaybubet Evleri’ne polis tarafından eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Hakkında gözaltı kararı verilen 17 kişi yakalanırken, aralarında TSK yapılanmasında görevli mahrem imamlar, eyalet sorumlusu, esnaf yapılanma sorumlularının da bulunduğu öğrenildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ PDY’ye yönelik, bugün sabah saatlerinde bir dizi operasyonlar gerçekleştirdi. Örgütün yasa dışı faaliyetlerini yürütmek için, ‘temiz’ olarak adlandırılan, örgütsel kaydı bulunmayan kişiler üzerinden kiralanan ‘Gaybubet Evleri’ne yapılan operasyonlarda, haklarında yakalama kararı olan, aralarında TSK yapılanmasında görevli mahrem imam, eyalet sorumlusu, müzahir kurum çalışanları, ilçe imamı, eğitim danışmanı ve esnaf yapılanması sorumluları ile sohbet imamlarının da bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı. Toplam 26 adrese yapılan operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerin ev, iş yeri ve üzerlerindeki aramalarda birçok sahte kimlik, yüklü miktarda nakit para ve dijital materyal ele geçirildi.

Son dakika haberleri: İZMİR'DE FETÖ OPERASYONU 17 GÖZALTI

Son dakika haberleri: İZMİR'DE FETÖ OPERASYONU 17 GÖZALTI
Son dakika haberleri: İZMİR'DE FETÖ OPERASYONU 17 GÖZALTI
Son dakika haberleri: İZMİR'DE FETÖ OPERASYONU 17 GÖZALTI

Kaynak: DHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.