reklam
reklam

İzmir Konak’ta Yağış Sırasında Elektrik Akımına Kapılan 2 Kişinin Ölümüyle İlgili Gözaltı Sayısı 20’ye Yükseldi « İzmir Haber TV

8 Eylül 2024 - 02:26

İzmir Konak’ta Yağış Sırasında Elektrik Akımına Kapılan 2 Kişinin Ölümüyle İlgili Gözaltı Sayısı 20’ye Yükseldi

İzmir Konak’ta Yağış Sırasında Elektrik Akımına Kapılan 2 Kişinin Ölümüyle İlgili Gözaltı Sayısı 20’ye Yükseldi
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2024 - 12:51

İzmir’in Konak ilçesinde geçtiğimiz cuma günü yaşanan trajik olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Şiddetli yağışın etkisiyle cadde ve sokakları suyla dolan İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay (44), suda elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 29 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı ve çalışmalar sonucunda 20 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 15’i dün emniyete getirilmişti. Polis ekipleri, çalışmalarını sürdürerek olayla ilgili 5 kişiyi daha gözaltına aldı. Gözaltı sayısının 20’ye yükseldiği bildirilirken, il dışında olan diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.