reklam
reklam

Pınar Karşıyaka, Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak « İzmir Haber TV

28 Nisan 2024 - 20:16

Pınar Karşıyaka, Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak

Pınar Karşıyaka, Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak
Son Güncelleme :

15 Aralık 2023 - 9:28

Pınar Karşıyaka, Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak

Pınar Karşıyaka, Süper Lig’de üst üste 6 galibiyetle zirve yarışına ortak olan Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak. Karşıyaka, son grup maçı için Belçika’ya geçecek.

BASKETBOL Süper Ligi’nde üst üste 6 galibiyetle zirve yarışına ortak olan Pınar Karşıyaka yarın son sıradaki Samsunspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Ligde 11 haftada 8 galibiyet alan Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe’nin genel averajla gerisinde üçüncü sırada bulunuyor. Geçen hafta Çağdaş Bodrum’u yenerek çıkışa geçen ligin yeni ekibi Samsunspor ise 2 galibiyet alabildi. Hafta içinde Basketbol Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda Ewe Baskets Oldenburg’a yenilerek liderliği riske atan Karşıyaka, bu mücadelenin ardından İzmir’e dönmeyip 19 Aralık Salı günü Avrupa’da Filou Oostende önünde çıkacağı kritik son grup maçı için Belçika’ya geçecek.

Kaynak: DHA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.