reklam
reklam

Altınordu’da Teknik Direktör Değişikliği: Olcay Şahan Göreve! « İzmir Haber TV

27 Temmuz 2024 - 03:42

Altınordu’da Teknik Direktör Değişikliği: Olcay Şahan Göreve!

Altınordu’da Teknik Direktör Değişikliği: Olcay Şahan Göreve!
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2024 - 8:40

İzmir’in köklü kulüplerinden Altınordu, son 10 yılda yalnızca Hüseyin Eroğlu ile çalışarak istikrarlı bir görüntü sergiledi. Ancak son dönemlerde teknik direktör değişiklikleriyle dikkat çekti. Hüseyin Eroğlu’dan sonra takımın başına 5 farklı teknik direktör getirildi. Son olarak Olcay Şahan’la anlaşan kulüp, son iki yılda 5. teknik direktörüyle 2024-2025 sezonuna girecek.

Altınordu, Hüseyin Eroğlu döneminden sonra Ufuk Kahraman’ı getirdi ancak istenilen başarıyı elde edemedi ve yollar ayrıldı. Ardından Gökhan Ünal göreve geldi, ancak beklenen performansı sağlayamadı ve kısa süre sonra ayrıldı. Hasan Özer’in göreve gelmesiyle 1. Lig’e düşen Altınordu, sadece 78 gün sonra yollarını ayırdı.

Yeni sezon öncesinde Atilla Küçüktaka ile anlaşan ekip, TFF 2. Lig’de sezonu tamamladıktan sonra Küçüktaka ile yollarını ayırdı. Bu süreçte toplamda 4 farklı teknik direktörle çalışan Altınordu, son olarak Olcay Şahan’ı takımın başına getirerek 2024-2025 sezonuna hazırlanıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.