reklam
reklam

Karşıyaka’da Hedef Kupa! « İzmir Haber TV

22 Mayıs 2024 - 05:22

Karşıyaka’da Hedef Kupa!

Karşıyaka’da Hedef Kupa!
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 18:47

TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki play-off heyecanı hızla yaklaşıyor. Karşıyaka, 2 Mayıs Perşembe günü Anadolu Üniversitesi’ni ağırlayacak. Normal sezonu üçüncü sırada tamamlayan Karşıyaka, bu turda 6. sıradaki Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak. İzmir’de oynanacak olan maç, yeşil-kırmızılı takım için üst lig meşalesini yakma fırsatı sunuyor. Karşıyaka, normal sezonda rakibiyle dış sahada 3-2 mağlup olmuş, ancak evinde 1-0 galip gelmişti. Taraftarlar, bu kritik maça yoğun ilgi gösterirken biletlerin büyük çoğunluğunun tükendiği belirtiliyor. Hacettepe 1945 maçında olduğu gibi, bu müsabakanın da kapalı gişe oynaması bekleniyor.

Ancak Karşıyaka, sakatlık sorunlarıyla boğuşuyor. Sezon boyunca birçok oyuncusunu sakatlıkla mücadele ederken, şimdi de play-off maçları öncesinde 4 oyuncusundan yoksun olacak. Golcü oyuncu Yasin Ozan ve Erdem Gökçe’nin sezonu kapatan sakatlıkları, orta saha oyuncusu Sefa Küpeli’nin Hacettepe 1945 maçındaki sakatlığıyla birleşti. Takımda halen sakatlığı devam eden Ferdi Burgaz’ın durumu belirsizliğini korurken, ilerleyen turlarda forma giymesinin beklendiği ifade ediliyor. Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri ve oyuncuları, eksiklere rağmen play-off maçlarını kazanarak TFF 2. Lig hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemek istiyor.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.