reklam
reklam

Karşıyaka’dan Ayrılan Futbolcular, Gittikleri Takımlarda Şampiyonluk Yaşadı « İzmir Haber TV

27 Temmuz 2024 - 10:06

Karşıyaka’dan Ayrılan Futbolcular, Gittikleri Takımlarda Şampiyonluk Yaşadı

Karşıyaka’dan Ayrılan Futbolcular, Gittikleri Takımlarda Şampiyonluk Yaşadı
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2024 - 9:37

Karşıyaka Spor Kulübü, son yedi sezonda üst lige yükselme hedefine ulaşamamasına rağmen, oyuncularının gittikleri takımlarda şampiyonluk sevinci yaşadığı bir dönemden geçiyor. Bu süreçte birçok kez kadro değişikliğine giden Karşıyaka, ayrılan yedi oyuncusunun yeni takımlarında zaferler kazandığını gördü.

Sezonun önemli isimlerinden Emre Gemici, devre arasında Karşıyaka’dan ayrılıp Kepezspor’a transfer oldu ve burada şampiyonluk sevinci yaşadı. Onur Kolay da Karşıyaka formasıyla gösterdiği performansın ardından Kepezspor’la şampiyonluk yaşadı. Kulübün altyapısından yetişen ve uzun yıllar A takım forması giyen Metin Peker, sezon başında Elazığspor’la şampiyonluk yaşayarak 2. Lig’e yükseldi. Aynı şekilde kaleci Yusuf Balcıoğlu da Karşıyaka’dan ayrılarak Batman Petrolspor’a transfer olup kupa sevinci yaşadı.

Geçen sezon bonservisi ödenerek Amed Sportif’e transfer olan Yılmaz Ceylan, Diyarbakır ekibiyle şampiyonluk yaşayarak Trendyol 1. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Karşıyaka’nın altyapısından yetişen Harun Atalay ise Adana 1954’le şampiyonluk yaşadı. Karşıyaka’da forma giydikten sonra Bölgesel Amatör Lig ekibi Yozgat Belediyesi Bozokspor’a transfer olan Mustafa Aşan ve Mustafa Değirmenci de sezonu şampiyonlukla noktaladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.