reklam
reklam

Altay’da Oyuncu Hareketliliği: 6 Futbolcunun Sözleşmesi Sona Eriyor « İzmir Haber TV

27 Temmuz 2024 - 07:13

Altay’da Oyuncu Hareketliliği: 6 Futbolcunun Sözleşmesi Sona Eriyor

Altay’da Oyuncu Hareketliliği: 6 Futbolcunun Sözleşmesi Sona Eriyor
Son Güncelleme :

03 Haziran 2024 - 12:34

Altay’da, TFF 2. Lig’e düşüş ve mali sıkıntılarla geçen bir sezonun ardından, birçok oyuncunun sözleşmesiyle ilgili belirsizlikler yaşanıyor. 30 Haziran 2024 tarihinde, Murat Uluç, Deniz Kadah, Ozan Evrim Özenç, Nurettin Küçükdeniz, Tugay Gündem ve Mustafa Çalışkan’ın sözleşmeleri sona erecek.

Takımın önemli oyuncularından Eren Erdoğan’ın maaşını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini feshetmesinin ardından, diğer oyuncuların da takımdan ayrılması bekleniyor. Ancak, siyah-beyazlıların mali durumu göz önünde bulundurulduğunda, bu oyunculara alacaklarını verme gücünün olmadığı belirtiliyor. Dolayısıyla, 30 Haziran’da sözleşmesi sona erecek olan 6 futbolcunun da takımdan ayrılması muhtemel görünüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.