reklam
reklam

Bucaspor 1928’den açıklama geldi « İzmir Haber TV

27 Temmuz 2024 - 06:05

Bucaspor 1928’den açıklama geldi

Bucaspor 1928’den açıklama geldi
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2024 - 10:04

Bucaspor 1928, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla, Kaynaklar Tesisleri’nde depoların inşa edildiği ve kulübün transfer yasağı cezası aldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Açıklamada, eski oyuncu Dady’e olan borcun yapılandırıldığı ve taksitlerinin düzenli olarak ödendiği ifade edildi. Transfer yasağı cezası alındığı haberlerinin ise kesinlikle doğru olmadığı vurgulandı.

Ayrıca, yapılan duyuruyla birlikte sarı-lacivertli kulübe tesis müjdesi verildi. Kaynaklar’da, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak ve eski Bakan Sayın Muharrem Kasapoğlu’nun destekleriyle tahsis edilecek olan arazide, Bucaspor 1928’e yeni ve modern bir spor tesisinin kurulacağı kamuoyuna duyuruldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.