reklam
reklam

Harika İşyerleri Listesi 2024: Folkart Yine Zirvede! « İzmir Haber TV

17 Mayıs 2024 - 08:13

Harika İşyerleri Listesi 2024: Folkart Yine Zirvede!

Harika İşyerleri Listesi 2024: Folkart Yine Zirvede!
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2024 - 12:02

Great Place To Work Sertifikası sahibi işverenlerin dahil olduğu Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi açıklandı. Folkart, 250-499 Çalışan Sayısı Kategorisi’nde Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında yer aldı.

Great Place To Work tarafından düzenlenen ve işyeri kültürü ile çalışan deneyimini ölçen Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi, bu yıl büyük bir heyecanla açıklandı. Folkart, 250-499 çalışan sayısı kategorisinde bu prestijli listede yer alarak başarılarını bir kez daha taçlandırdı.

Folkart, daha önce iki kez üst üste Ege’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde yer alarak dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise Türkiye’nin en iyileri arasına katılarak bu başarısını daha da ileriye taşıdı.

Saya Grup İnsan Kaynakları Direktörü Kezban Sancak ve Folkart İnsan Kaynakları Müdürü Adile Kutludağ, ödül nedeniyle tüm Folkart çalışanlarına teşekkür etti. İki yıl üst üste Ege’nin en iyileri arasında yer aldıktan sonra, Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’ne girmenin gururunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Bu yılki Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi, Trust Index anketine katılan 160 bin çalışanın yanıtlarına dayanarak oluşturuldu. Tüm çalışanlar için pozitif bir deneyim yaşanmasını hedefleyen “ForAll” kriterlerinde en iyi performansı gösteren şirketler, bu prestijli listede yer aldı.

Folkart ailesi, The Grand Tarabya Otel’de düzenlenen ödül töreninde bu önemli başarıyı kutladı. Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde 250-499 çalışan sayısı kategorisinde yer alarak, bir kez daha kalitesini ve işyeri kültüründeki üstünlüğünü kanıtladı.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN