reklam
reklam

Pınar Karşıyaka liderlik için İspanya’da « İzmir Haber TV

19 Nisan 2024 - 01:14

Pınar Karşıyaka liderlik için İspanya’da

Pınar Karşıyaka liderlik için İspanya’da
Son Güncelleme :

08 Kasım 2021 - 9:17

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Pınar Karşıyaka, yarın Baxi Manresa’ya rakibinden liderliği devralma hedefiyle konuk olacak.

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Pınar Karşıyaka, yarın Baxi Manresa’ya rakibinden liderliği devralma hedefiyle konuk olacak. Pavello Nou Congost Spor Salonu’ndaki mücadelenin hava atışı saat 23.00’te yapılacak. Bu sezon ING Basketbol Süper Ligi’nde liderliğini sürdüren Karşıyaka, Şampiyonlar Ligi’nde ise grubunda Hapoel Jerusalem ve Stal Ostrow’la oynadığı ilk 2 maçı kazandıktan sonra Manresa’ya evinde 72-67 mağlup olarak liderliği kaptırmıştı.

Organizasyonda bu sezon grup maçları sonrasında zirveyi elde edecek takımlar direkt son 16 turuna adını yazdıracak. Liderlik, geçen sezon FIBA Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan Kaf-Kaf’ın bu yıl yoluna kesintisiz devam etmesi için büyük önem taşıyacak. Karşıyaka’da sakatlığı gerekçesiyle 2 maçtır oynamayan Mitchell ve hazır olmayan yeni transfer Alex Tyus forma giymeyecek. Gribal enfeksiyon geçiren Colson ise sahada olacak.

Kaynak: DHA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.