reklam
reklam

Karşıyaka camiasının acı günü « İzmir Haber TV

16 Mayıs 2024 - 01:50

Karşıyaka camiasının acı günü

Karşıyaka camiasının acı günü
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2021 - 13:42

Karşıyaka Spor Kulübü eski yöneticilerinden Ferruh Ergezen 69 yaşında hayatını kaybetti.

Karşıyaka Spor Kulübü eski yöneticilerinden Ferruh Ergezen 69 yaşında hayatını kaybetti. Yeşil-kırmızılı kulüp, Ergezen için baş sağlığı mesaj yayınladı.

Karşıyaka Spor Kulübünde 1989-1992 yılları arasında 4 dönem yöneticilik yapan, futbol şube sorumlusu ve divan yönetme kurulu üyeliğinde bulunan Ferruh Ergezen hayatını kaybetti. Ergezen’in vefatı üzerine Karşıyaka Spor Kulübü de bir baş sağlığı mesajı yayınladı. Yeşil-kırmızılı kulüp mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ferruh Ergezen’i vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Ergezen’e Allah’tan rahmet; ailesine, camiamıza ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz.”

Ferruh Ergezen’in cenazesi, bugün saat 15.00’de Soğukkuyu Kabristan Camisi’nden kaldırılarak Soğukkuyu Mezarlığı’na defnedilecek. – İZMİR

Karşıyaka camiasının acı günü

Kaynak: İHA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.