reklam
reklam

Kaf-Kaf, şampiyonluk hedefinden uzaklaştı « İzmir Haber TV

23 Nisan 2024 - 21:26

Kaf-Kaf, şampiyonluk hedefinden uzaklaştı

Kaf-Kaf, şampiyonluk hedefinden uzaklaştı
Son Güncelleme :

19 Aralık 2022 - 7:31

TFF 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Karşıyaka, arka arkaya yaşadığı puan kayıplarından sonra şampiyonluk hedefinden uzaklaştı.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Karşıyaka, arka arkaya yaşadığı puan kayıplarından sonra şampiyonluk hedefinden uzaklaştı. Kaf-Kaf, başarısız sonuçlardan sonra lider Yeni Mersin İdman Yurdu ile arasında 10 puanlık bir fark oluştu.

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karşıyaka, sezona Erman Güraçar yönetiminde şampiyonluk parolasıyla başlamıştı. Yeşil-kırmızılılar, zaman zaman inişli-çıkışlı bir performans sergilese de Yeni Mersin İdman Yurdu’nu yakından takip ediyordu. Güraçar, ilk 13 haftada beklentileri karşılayamadı ve 8 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Sonuçlar böyle olunca 14. haftada oynanan 52 Orduspor FK maçında yaşanan mağlubiyetten sonra Erman Güraçar’la yollar ayrılmıştı ve yerine Selahaddin Dinçel getirilmişti.

İzmir temsilcisi, Dinçel’le birlikte çıkışa geçmek istiyordu fakat 47 yaşındaki çalıştırıcının, Karşıyaka’nın başında çıktığı 3 maçta da galibiyetle tanışamadı ve bu süreçte alabileceği 9 puandan sadece 3 puan almış oldu. Durum böyle olunca Yeni Mersin İdman Yurdu ile aradaki puan farkı çift hanelere çıkmış oldu. – İZMİR

Kaynak: İHA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.