reklam
reklam

İzmir’de Motosiklet Kazasında 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti « İzmir Haber TV

22 Ekim 2024 - 10:22

İzmir’de Motosiklet Kazasında 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

İzmir’de Motosiklet Kazasında 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Son Güncelleme :

19 Ekim 2024 - 9:24

İzmir’in Torbalı ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu 17 yaşındaki Serdar Demirel hayatını kaybetti. Kaza, Ertuğrul Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Motokurye A.A.’nın kullandığı motosiklet ile Demirel’in motosikleti dört yol ağzında çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki sürücü de yola savrulurken, olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan sürücüleri hastaneye kaldırdı. Ne yazık ki, Demirel yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı; A.A.’nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri, motosikletlerin çarpışma anını ve sürücülerin yola düşüşünü kaydetti. 17 yaşındaki gencin cenazesi morga kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.