reklam
reklam

Menemen FK, TFF 2. Lig’de 4’te 4 Yaparak Zirveye Yerleşti « İzmir Haber TV

18 Ekim 2024 - 07:25

Menemen FK, TFF 2. Lig’de 4’te 4 Yaparak Zirveye Yerleşti

Menemen FK, TFF 2. Lig’de 4’te 4 Yaparak Zirveye Yerleşti
Son Güncelleme :

26 Eylül 2024 - 11:13

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon oynadığı iki iç saha maçında kalesini gole kapatarak dikkat çekti. Sezona mükemmel bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, Yeni Mersin İdmanyurdu, Karaman FK, Belediye Derincespor ve Nazilli Belediyespor’u mağlup ederek 12 puanla liderliğe yükseldi. 28 Eylül Cumartesi günü Van Spor FK ile oynayacakları maçta 5’te 5 yapmayı hedefleyen Menemen, bir kez daha kalesini gole kapatmak istiyor.

Ligin ilk 4 maçında 9 gol atan Menemen FK, 6 farklı oyuncudan gol katkısı aldı. Stoper Mazlum, 2 golle öne çıkarken, sağ bek Muhammed Emin, orta saha Hakkı Türker ve sol kanat Taner Gümüş 1’er gol kaydetti. Hücumda ise Burak Yasin 3, Seçim Can ise 1 golle takıma katkı sağladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.