reklam
reklam

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Proje Alanlarını Ziyaret Etti « İzmir Haber TV

18 Ekim 2024 - 07:19

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Proje Alanlarını Ziyaret Etti

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Proje Alanlarını Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

30 Eylül 2024 - 13:48

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yeni haftaya proje alanlarını ziyaret ederek başladı. Başkan Yardımcısı Cansu Bakıcıol ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Sengel, projeler hakkında bilgi aldı.

Başkan Sengel’in ilk durağı, Şirince Köy Pazarı Proje alanı oldu. Burada, mevcut otopark alanında yeni bir köy pazarı kurulacağı müjdesini verdi. Ayrıca, 14 Mayıs Mahallesi’nde sosyal desteğe ihtiyaç duyan aileler için açılacak olan Şen Çocuk Evi’nin tadilat çalışmalarını da yerinde inceledi ve kısa süre içinde hizmete gireceğini duyurdu.

Sengel, ziyaretlerinin ardından yarın açılışı yapılacak olan Halk Mark-ET’i de inceledi. Uygun fiyatlı gıda ve et ürünleri sunacak bu yeni işletmenin açılışına hazır olduklarını belirten Başkan Sengel, “Bereketimiz bol olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.