reklam
reklam

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov: “Hedefimiz Avrupa Kupaları” « İzmir Haber TV

16 Eylül 2024 - 21:58

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov: “Hedefimiz Avrupa Kupaları”

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov: “Hedefimiz Avrupa Kupaları”
Son Güncelleme :

31 Temmuz 2024 - 17:21

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, yeni sezon öncesi hedeflerinin Avrupa kupalarında oynamak olduğunu belirtti. Gürsel Aksel Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında, Stoilov ve Sportif Direktör Ivan Mance, takımın hedefleri ve transfer planları hakkında açıklamalarda bulundu.

“Avrupa Kupalarına Katılmak İçin Mücadele Edeceğiz”

Stoilov, Göztepe’nin bu sezon Avrupa kupalarına katılmak için mücadele edeceğini ifade ederek, “Hedeflerimizi yükseklerde tutmalıyız. Avrupa için oynayabileceğimize inanıyorum çünkü bu imkanlara sahibiz. Genç ve iyi bir takıma sahibiz. Kimse buraya tatil yapmaya gelmedi. Orta sıralar için değil, üst sıralar için mücadele etmeliyiz. Her şey bizim elimizde ve çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

“Hiç Kimseden Çekinmiyoruz”

Yeni bir seviyede mücadele edeceklerini vurgulayan Stoilov, “Kimseden ve hiçbir şeyden çekinmiyorum. Biz taraftarlarımız, kulüp, oyuncular ve hocalar olarak büyük bir birliktelik içerisindeyiz. Hepimiz aynı yönde çalışıyoruz ve planımızı takip ediyoruz” şeklinde konuştu. Taraftarlara da mesaj veren Stoilov, takımın gücünü sahada hissettirmek istediklerini belirterek, “Geç kalmalardan dolayı bazı hayal kırıklıkları olabilir ama biz hiçbir bahanemiz olmadan her şeyi yapacağız” dedi.

“İki Golcü Transferi Yapacağız”

Stoilov, takımın santrfor pozisyonu için iki yeni golcü transferi yapacaklarını açıkladı. “Geçen sezon takımda 4 golcümüz vardı, şu anda 2’si kaldı. Rotasyonda 4 golcünün olması önemli. Ramulo ve Kubilay’dan memnunuz ama rekabete girecek iyi futbolculara ihtiyacımız var” dedi. Ayrıca, kaleci Arda’nın takımdaki rolüne ve Lis’in geri dönme ihtimaline de değindi.

Ivan Mance: “Lis’in Gelme İhtimali Var”

Sportif Direktör Ivan Mance, kaleci Mateusz Lis’in geri dönme ihtimalini değerlendirdi. Mance, “Görev yaptığım her takımda 3 kaleci ile çalıştım. Şu anda iki kalecimiz var ve bir kaleci daha alacağız. Lis kesinlikle ihtimallerden biri. Arda Türkiye’nin en iyi kalecilerinden biri ve kendisine güveniyoruz” dedi.

“İki Oyuncu ile Anlaşma Aşamasındayız”

Mance, transfer çalışmalarına da değindi. “Şu ana kadar 7 transfer yaptık, 3 ya da 4 oyuncu daha almayı planlıyoruz. İki oyuncu ile anlaşma aşamasındayız. Göztepe taraftarları bize inanmaya devam etsin” dedi.

Stoilov ve Mance’in açıklamaları, Göztepe’nin bu sezonki hedefleri ve transfer stratejileri hakkında önemli bilgiler sundu. Taraftarlar ve futbolseverler, takımın yeni sezondaki performan

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.