reklam
reklam

Buca’da Ev Yangınında Tüp Patlaması: O Anlar Kamerada « İzmir Haber TV

24 Ekim 2024 - 22:24

Buca’da Ev Yangınında Tüp Patlaması: O Anlar Kamerada

Buca’da Ev Yangınında Tüp Patlaması: O Anlar Kamerada
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 7:28

İzmir’in Buca ilçesinde bir evde çıkan yangında tüp patlaması yaşandı. O anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde patlama sonrası vatandaşların korkuyla kaçıştığı anlar yer aldı.

Yangın, gece saatlerinde Kaynaklar Mahallesi’nde bulunan bir müstakil evde çıktı. Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Yangın esnasında evde meydana gelen patlama, alevlerin metrelerce yükselmesine neden oldu ve çevrede büyük panik yaşandı.

Olay anı kamerada

Patlama, tüpten kaynaklandığı düşünülüyor ve o anlar cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde patlama sesini duyan vatandaşların kaçış anları ve alevlerin yükselişi yer aldı.

İtfaiye müdahalesiyle kontrol altına alındı

Patlamanın ardından olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etti. Jandarma ise bölgedeki güvenliği sağlamak için önlem aldı. Yangın, kısa sürede kontrol altına alındı. Evde maddi hasar meydana gelirken, yaralanan olmadı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili incelemeler devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.