reklam
reklam

Göztepe’de Antalyaspor hazırlıkları sürüyor « İzmir Haber TV

20 Nisan 2024 - 07:56

Göztepe’de Antalyaspor hazırlıkları sürüyor

Göztepe’de Antalyaspor hazırlıkları sürüyor
Son Güncelleme :

03 Ocak 2022 - 13:30

Göztepe, Süper Lig’in ikinci devresinin ilk maçında sahasında oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Göztepe, Süper Lig’in ikinci devresinin ilk maçında sahasında oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Göztepe, Antalyaspor’u konuk edecek. 9 Ocak Pazar günü saat 16.00’da başlayacak maç Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak. Maç öncesinde sarı-kırmızılılar, hazırlıklarını sürdürüyor. İzmir temsilcisi, bugün sabah saatlerinde Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde, Teknik Direktör Nestor El Maestro ve yardımcı antrenörler gözetiminde bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenmanın ilk bölümünde ısınma, kuvvet ve koordinasyon çalışması yapan sarı-kırmızılı futbolcular, ikinci bölümde ise istasyon çalışması gerçekleştirdi.

Göztepe'de Antalyaspor hazırlıkları sürüyor
Göztepe'de Antalyaspor hazırlıkları sürüyor
Göztepe'de Antalyaspor hazırlıkları sürüyor

Kaynak:sondakika.com

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.