reklam
reklam

Göztepe Voleybol ile Karşıyaka Arasında Zorlu Mücadele « İzmir Haber TV

9 Mayıs 2024 - 18:37

Göztepe Voleybol ile Karşıyaka Arasında Zorlu Mücadele

Göztepe Voleybol ile Karşıyaka Arasında Zorlu Mücadele
Son Güncelleme :

21 Ekim 2023 - 12:01

TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nun 4. haftasında Göztepe Voleybol ile Karşıyaka karşı karşıya gelecek. Mücadele İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda saat 15.00’te başlayacak. Göztepe henüz galibiyet alamayıp 9. sırada yer alırken, Karşıyaka ise 3. sırada bulunuyor. Taraflar, mücadeleden galibiyetle ayrılmak için mücadele edecek.

TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nun 4. haftasında yarın Göztepe Voleybol ile Karşıyaka karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabaka İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda saat 15.00’te başlayacak.

TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu ekiplerinden Göztepe Voleybol ve Karşıyaka Medicalpoint, 4. hafta mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Sarı-kırmızılıların ev sahipliğinde oynanacak müsabaka İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda saat 15.00’te başlayacak. Karşılaşma öncesinde ev sahibi Göztepe, henüz galibiyet alamayıp 1 mağlubiyetle 9. sırada yer alırken, Karşıyaka ekibi ise 1 galibiyet 1 mağlubiyetle 3. sırada bulunuyor. İki takımın da mutlak kazanmayı hedeflediği mücadelede Göztepe Voleybol bu sezonki ilk galibiyetini tatmak isterken yeşil-kırmızılılar ise kazanıp üst sıralara oynamayı hedefliyor. Geçtiğimiz hafta Göz-Göz’ün hükmen galip geldiği AVR Atletik karşılaşması ise rakibin ligden ihraç edilmesi nedeniyle puan tablosuna yansıtılmadı.

Öte yandan bu zorlu mücadeleyi Karşıyakalı taraftarlar deplasman yasağı nedeniyle salondan takip edemeyecek.

Kaynak: İHA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.