reklam
reklam

Bucaspor 1928’in yeni çalıştırıcısı Erdil oldu « İzmir Haber TV

20 Nisan 2024 - 07:24

Bucaspor 1928’in yeni çalıştırıcısı Erdil oldu

Bucaspor 1928’in yeni çalıştırıcısı Erdil oldu
Son Güncelleme :

08 Kasım 2021 - 9:18

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta evinde Kırklarelispor’a 5-1 yenilerek zirve yarışının uzağında kalınca teknik direktör Tolga Doğantez’le yollarını ayıran Bucaspor 1928, Cihan Erdil ile anlaşma sağladı.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta evinde Kırklarelispor’a 5-1 yenilerek zirve yarışının uzağında kalınca teknik direktör Tolga Doğantez’le yollarını ayıran Bucaspor 1928, Cihan Erdil ile anlaşma sağladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan resmi açıklamada, “Kulubümüz, teknik direktörlük görevi için sezon sonuna kadar Cihan Erdil ile anlaşma sağlamıştır. 12 yıllık profesyonel futbol geçmişinden sonra Etimesgut Belediyespor, Giresunspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor ve Göztepe takımlarında Ersin Aka, Hayati Soydaş, Metin Diyadin ve Ünal Karaman’ın yardımcı antrenörlüğünü yapan Cihan Erdil’e ve ekibinde yer alan hocalarımıza başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Bucaspor 1928'in yeni çalıştırıcısı Erdil oldu
Bucaspor 1928'in yeni çalıştırıcısı Erdil oldu

Kaynak: DHA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.