reklam
reklam

Bayındırspor Teknik Direktörü Taraftardan Destek İstedi « İzmir Haber TV

27 Nisan 2024 - 12:00

Bayındırspor Teknik Direktörü Taraftardan Destek İstedi

Bayındırspor Teknik Direktörü Taraftardan Destek İstedi
Son Güncelleme :

23 Şubat 2024 - 9:57

İzmir’de Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Bayındırspor’un teknik direktörü Yüksel Babayiğit, pazar günü oynayacakları Çeşme Belediyespor maçı öncesi taraftardan destek istedi. Babayiğit, maçın önemine vurgu yaparak, taraftarların 90 dakika boyunca takıma destek vermelerini beklediğini söyledi.

 

İzmir’de Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Bayındırspor’un teknik direktörü Yüksel Babayiğit, pazar günü oynayacakları maç öncesi taraftardan destek istedi.

Bayındırspor, pazar günü karşılaşacağı Çeşme Belediyespor maçı hazırlıklarını teknik direktör Babayiğit öncülüğünde sürdürüyor. Isınma hareketleriyle antrenmana başlayan futbolcular, daha sonra çift kale maç yapıp, taktik çalıştı.

Teknik direktör Babayiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar günü çok zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.

Son 2 haftadır galip geldiklerini ve bundan sonraki tüm maçların final havasında geçeceğini aktaran Babayiğit, “Çeşme Belediyespor maçı bizim için çok önemli. Kazandığımız takdirde önümüz açılacak. Bu ligde kalmak için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Onun için de Bayındırspor’lu taraftarlarımızın yanımızda olmasını, 90 dakika destek vermelerini bekliyoruz. Rakiplerimiz kim olursa olsun her maçı kazanmak için gayret edeceğiz.”diye konuştu.

 

Kaynak: AA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.