reklam
reklam

Arkas Spor, CEV Cup 8’li final turunda Çekya ekibiyle karşılaşacak « İzmir Haber TV

27 Nisan 2024 - 23:48

Arkas Spor, CEV Cup 8’li final turunda Çekya ekibiyle karşılaşacak

Arkas Spor, CEV Cup 8’li final turunda Çekya ekibiyle karşılaşacak
Son Güncelleme :

13 Aralık 2023 - 8:27

İzmir’in voleybolda Avrupa arenasında yer alan temsilcisi Arkas Spor, CEV Cup 8’li final turu ilk maçında Çekya’dan CEZ Karlovarsko’yu ağırlayacak. Rövanş maçı ise 19 Aralık’ta Çekya’da oynanacak.

İzmir’in voleybolda Avrupa arenasında yer alan temsilcisi Arkas Spor yarın CEV Cup 8’li final turu ilk maçında Çekya’dan CEZ Karlovarsko’yu ağırlayacak. Atatürk Voleybol Kompleksi’ndeki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Müsabakada Azerbaycan’dan Fuad Aghayev ile İtalyan Rossella Piana hakem ikilisi görev yapacak.

Rövanş maçına 19 Aralık Salı günü Çekya’da çıkacak İzmir ekibi, turu geçmesi halinde Play-Off etabında İspanya’dan Rio Duero ile İsviçre ekibi Chenois eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Bu sezon Avrupa’da daha önceki turlarda Bulgaristan temsilcisi Neftohimik Burgas’ı 3-0’lık sonuçlarla eleyen ve ardından Hırvatistan ekibi Mursa Osijek’i deplasmanda 3-1, evinde 3-0 yenerek saf dışı bırakan Arkas, Karlovarsko’yu da eleyerek yoluna devam etmeye çalışacak. Çekya ekibi önceki turda Finlandiya’nın Levoranta Sastamala takımını 3-1 ve 3-0 yenerek tur atlamıştı.

Kaynak: DHA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.