reklam
reklam

Altınordu’da Furkan Yöntem’in sakatlığı şok etkisi yarattı « İzmir Haber TV

28 Nisan 2024 - 10:57

Altınordu’da Furkan Yöntem’in sakatlığı şok etkisi yarattı

Altınordu’da Furkan Yöntem’in sakatlığı şok etkisi yarattı
Son Güncelleme :

15 Aralık 2023 - 9:30

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Altınordu’nun orta saha oyuncusu Furkan Yöntem’in sakatlanıp sezonu kapatmasıyla takım büyük bir şok yaşadı. Genç futbolcunun ön çapraz bağlarının koptuğu ve önümüzdeki hafta ameliyat olacağı bildirildi.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu, orta saha oyuncusu Furkan Yöntem’in sakatlanıp sezonu kapatmasıyla şok yaşadı.

İzmir ekibinin gözde oyuncularından biri olan Furkan, geçen haftaki Yeni Mersin İdmanyurdu deplasmanında 85’inci dakikada sakatlanıp oyundan çıktı. Çekilen MR soncunda genç futbolcunun ön çapraz bağlarının koptuğu öğrenildi. Furkan’ın önümüzdeki hafta ameliyat edileceği bildirildi.

Alt yaş gruplarında 28 kez milli formayı giyen ve son olarak U19 Milli Takımı’nda görev yapan 18 yaşındaki orta saha oyuncusunun, mart ayında Hırvatistan’daki UEFA Avrupa U19 Şampiyonası Elit Tur maçlarında oynaması bekleniyordu. Altınordu bu sezon genç sol kanat Altar Han’ın ardından Furkan Yöntem’in de çapraz bağ sakatlığı geçirmesiyle çifte üzüntü yaşadı

 

Kaynak: DHA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.