reklam
reklam

Altınordu zorlu virajlarda « İzmir Haber TV

20 Nisan 2024 - 11:51

Altınordu zorlu virajlarda

Altınordu zorlu virajlarda
Son Güncelleme :

18 Ocak 2023 - 12:40

Spor Toto 1’inci Lig’de ikinci yarının ilk maçında evinde Gençlerbirliği’ni 2-1 yenerek kurtuluş meşalesini yakan Altınordu, önümüzdeki 5 haftada birbirinden zorlu sınavlara çıkacak.

 

Spor Toto 1’inci Lig’de ikinci yarının ilk maçında evinde Gençlerbirliği’ni 2-1 yenerek kurtuluş meşalesini yakan Altınordu, önümüzdeki 5 haftada birbirinden zorlu sınavlara çıkacak. İzmir temsilcisi kritik fikstürden çıkaracağı puanlarla bu sezonki hedefini büyük ölçüde belirleyecek. Ligde 16 puanla 16’ncı sırada yer alan kırmızı-lacivertliler, cuma günü 28 puanla Play-Off yarışı veren Sakaryaspor’a konuk olacak. Altınordu, gelecek hafta 33 puanı bulunan 5’inci sıradaki Boluspor’u ağırlayacak.

Zorlu seride daha sonra 31 puanı bulunan 6’ncı basamaktaki Pendikspor’un misafiri olacak İzmir ekibi, bir sonraki hafta İzmir derbisinde 24 puanlı Göztepe ile kozlarını paylaşacak. Altınordu, 5 maçlık periyodun sonunda ise deplasmanda 33 puanla 4’üncü sırada yer alan Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak. Toplayacağı puanlarla düşme hattından kurtulup üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Altınordu, çıkışını sürdüremezse korkulu rüya görmeye devam edecek.

 

Kaynak: DHA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.