reklam
reklam

Acun Ilıcalı: Trabzonspor-Fenerbahçe maçı futbol katliamıdır « İzmir Haber TV

27 Nisan 2024 - 10:56

Acun Ilıcalı: Trabzonspor-Fenerbahçe maçı futbol katliamıdır

Acun Ilıcalı: Trabzonspor-Fenerbahçe maçı futbol katliamıdır
Son Güncelleme :

19 Mart 2024 - 8:10

Ünlü iş insanı Acun Ilıcalı, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan skandal olayları değerlendirerek, maçın devam etmesinin dünyaya rezil olmak ve futbol katliamı olduğunu belirtti. Ayrıca, hakem Halil Umut Meler’in beceriksiz ve son derece yetersiz olduğunu ifade etti.

Hafta sonu oynanan ve skandal olayların yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ülke gündemine adeta bomba gibi düştü. Konuyla ilgili çok konuşulacak bir çıkış da ünlü iş insanı Acun Ilıcalı’dan geldi.

“FUTBOL KATLİAMI”

Yaşananlara skandallara ilişkin Hodri Meydan adlı YouTube kanalında konuşan Acun Ilıcalı, “Geçen hafta, ‘Türkiye’de hakemlik bitti’ demiştim. Futbol da yok. Dünyada hiçbir yerde böyle bir maçın devam etme olasılığı yok. O maçın devam ettirilmesi bizi dünyaya rezil etmektir, bir futbol katliamıdır. Kalecinin üzerine sonsuz madde yağıyor, konsantrasyon diye bir şey kalır mı? Böyle can korkusu yaşayan biri futbol oynayabilir mi?” ifadelerini kullandı.

“BECERİKSİZ”

Ülkemizin gündemine bomba gibi düşen Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan skandal olaylar hakkında açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, “Halil Umut Meler acilen hakemliği bırakmalı. Beceriksiz, son derece yetersiz bir hakem grubu var Türkiye’de. Fenerbahçe bu operasyonun kurbanı” dedi.

KAYNAK : SON DAKİKA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.