reklam
reklam

Tire’de Evde Uyuşturucu Üretimine Baskın: 1 Şüpheli Yakalandı! « İzmir Haber TV

20 Mayıs 2024 - 11:11

Tire’de Evde Uyuşturucu Üretimine Baskın: 1 Şüpheli Yakalandı!

Tire’de Evde Uyuşturucu Üretimine Baskın: 1 Şüpheli Yakalandı!
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2024 - 18:09

İzmir’in Tire ilçesinde, evinde uyuşturucu bitkisi yetiştiren bir şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Tire Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordine ve talimatları doğrultusunda, İzmir İl Jandarma Komutanlığı Kom Şube Müdürlüğü ve Tire İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede bulunan bir eve operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen baskında, yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ve yetiştirme ekipmanları ele geçirildi.

200 gram kurutulmaya bırakılmış kubar esrar, 125 adet sentetik ecza hap, 10 kök kenevir bitkisi, çadır içerisinde kurulmuş havalandırma ve led ışıklandırma sistemi ile oda içerisinde kurulmuş iklimlendirme çadırı bulunan evde, uyuşturucu üretimi için kullanılan ekipmanlar da ele geçirildi.

Olayla ilgili ev sahibi gözaltına alınarak jandarma tarafından işlemlerine başlandı. Tire’deki bu operasyon, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan etkili çalışmaların bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.