reklam
reklam

İzmir Bornova’da Evinin Önünde Silahlı Saldırıya Uğrayan Şahsın 4 Şüphelisi Çeşme’de Yakalandı « İzmir Haber TV

27 Temmuz 2024 - 05:56

İzmir Bornova’da Evinin Önünde Silahlı Saldırıya Uğrayan Şahsın 4 Şüphelisi Çeşme’de Yakalandı

İzmir Bornova’da Evinin Önünde Silahlı Saldırıya Uğrayan Şahsın 4 Şüphelisi Çeşme’de Yakalandı
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2024 - 10:27

İzmir’in Bornova ilçesinde, evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan 31 yaşındaki O.K., kanlar içerisinde sığındığı apartmandan komşuları tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaşanan bu olayın ardından İzmir polisi harekete geçerek, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin peşine düştü. Yapılan detaylı çalışmalar sonucunda şüphelilerin Çeşme Alaçatı’ya kaçtığı tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri koordineli bir şekilde yürütülen operasyonla, S.Z. (25), O.D. (27), F.C.B. (25) ve U.K. (24) adlı 4 şüpheli Çeşme’de saklandıkları adreste kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şüpheliler, gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor. İzmir polisinin hızlı ve etkili operasyonuyla şüphelilerin yakalanması, bölgedeki huzur ve güvenliğin sağlanması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.