reklam
reklam

Menemen’de Daire Yangını: Çocuk Odası Kullanılamaz Hale Geldi « İzmir Haber TV

27 Temmuz 2024 - 07:28

Menemen’de Daire Yangını: Çocuk Odası Kullanılamaz Hale Geldi

Menemen’de Daire Yangını: Çocuk Odası Kullanılamaz Hale Geldi
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2024 - 18:41

Menemen ilçesinin Asarlık Mahallesi’nde bulunan 8 katlı bir sitede meydana gelen yangın, bir dairenin çocuk odasında başladı ve daireyi kullanılamaz hale getirdi.

Olay, sitedeki 2. katta bulunan dairenin çocuk odasında gerçekleşti. Yangın, daire sakinlerinin evde olduğu sırada, henüz belirlenemeyen bir sebeple çıktı. Alevleri kontrol altına almak için müdahale eden ev halkı, yangını söndüremeyince durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine polis, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

Hızla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürdü. Ancak yangın sonucunda daire kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı ve yangının sebebi üzerinde çalışmalar devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.