reklam
reklam

Silah ve Uyuşturucu Ticaretine Darbe « İzmir Haber TV

18 Mayıs 2024 - 18:37

Silah ve Uyuşturucu Ticaretine Darbe

Silah ve Uyuşturucu Ticaretine Darbe
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2024 - 8:17

İzmir’in Kınık ve Bergama ilçelerinde yasa dışı silah ticareti ile uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilere yönelik düzenlenen helikopter destekli operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda ise silahlar ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Aliağa Organize Suçlar Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Kınık ve Bergama ilçelerinde faaliyet gösteren şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Geçtiğimiz salı günü gerçekleştirilen operasyonda 16 şüpheli yakalandı.

Yapılan aramalarda 11 tabanca, 1 otomatik tüfek, 20 gram esrar, 190 adet uyuşturucu hap, 17.86 gram metamfetamin ve çok sayıda silah parçası ele geçirildi. Gözaltına alınan 16 şüpheliden 7’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 4 şüpheli savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, 5 şahıs adli kontrol şartıyla salıverildi. Firari durumda olan 1 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.