reklam
reklam

İzmir’i Kara Bulutlar Kapladı « İzmir Haber TV

18 Mayıs 2024 - 17:12

İzmir’i Kara Bulutlar Kapladı

İzmir’i Kara Bulutlar Kapladı
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2024 - 8:14

İzmir, zaman zaman etkili olan sağanak yağmurun ardından kara bulutlarla kaplandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından başlayan yağmur, bazı ilçelerde zaman zaman etkili oldu. Kentin üzerini kaplayan kara bulutlar, gökyüzünü kaplarken, bölgesel olarak yağışın etkili olduğu anlar anbean görüntülendi.

Yağmur öncesi kentte bulutların toplanması ve kara bulutların gökyüzünü kaplaması, İzmirliler arasında dikkat çekti. Bazı vatandaşlar hazırlıksız yakalanırken, kentte herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Yağışın etkisiyle sokaklar bir süreliğine hareketlendi ancak kısa süren yağışın ardından normal yaşam devam etti.

İzmir’de sık sık görülen sağanak yağışlar, kentin atmosferini değiştirirken, şehirdeki yaşamı da etkiliyor. Meteoroloji yetkilileri, vatandaşları ani yağışlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. İzmir’de yaşayanlar ise bu tip yağışlara alışkın olduklarını ve rutin önlemlerini aldıklarını belirtiyorlar.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.