reklam
reklam

İzmir’de Zehir Tacirlerine Büyük Operasyon « İzmir Haber TV

19 Mayıs 2024 - 15:45

İzmir’de Zehir Tacirlerine Büyük Operasyon

İzmir’de Zehir Tacirlerine Büyük Operasyon
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2024 - 18:32

İzmir polisi, narkotik suçlarla mücadelede etkili bir operasyona imza attı. “Torbaıcı” olarak bilinen zehir tacirlerine yönelik kent genelinde ve çevre ilçelerde helikopter destekli operasyon düzenlendi. Kent merkezi ile Kemalpaşa, Menemen, Ödemiş, Selçuk, Tire ve Torbalı ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda, 64 şüpheli gözaltına alındı.

Polis ekipleri tarafından yapılan aramalarda, çeşitli türlerde ve miktarlarda uyuşturucu maddeler ile birlikte 2 adet pompalı tüfek ve 2 adet tabanca ele geçirildi. Operasyon kapsamında yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bu başarılı operasyon, İzmir polisinin uyuşturucuyla mücadelede kararlılığını ve etkinliğini bir kez daha ortaya koydu. Kentin güvenliği ve halkın huzuru için yürütülen çalışmaların önemli bir parçası olan operasyonlar, zehir tacirlerine karşı ciddi bir mesaj niteliği taşıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.