reklam
reklam

İzmir’de Düzensiz Göçmen Operasyonları « İzmir Haber TV

18 Mayıs 2024 - 17:58

İzmir’de Düzensiz Göçmen Operasyonları

İzmir’de Düzensiz Göçmen Operasyonları
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2024 - 8:18

İzmir’de jandarma ekipleri tarafından Nisan ayı boyunca gerçekleştirilen operasyonlarda, ülkeyi yasadışı yollarla terk etmeye çalışan bin 46 düzensiz göçmen yakalandı. İzmir İl Jandarma Komutanlığı’nın 8 ilçede yürüttüğü operasyonlar sonucunda binlerce kaçak göçmenin yakalandığı bildirildi.

Nisan ayı boyunca sürdürülen operasyonlarda kaçak göçmenlere yönelik çalışmalar yoğun bir şekilde devam etti. İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 8 ilçede düzensiz göçmenlere yönelik operasyonlar düzenledi ve bin 46 kaçak göçmenin yakalandığı açıklandı. Operasyonlar sonucunda yurt dışına kaçmalarına yardımcı oldukları tespit edilen 30 göçmen kaçakçısı organizatör ise adli işlemler başlatıldı.

Haklarında adli işlem başlatılan 30 göçmen kaçakçısı organizatörden 21’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma ekipleri, düzensiz göçmenlerin ülkeye yasadışı yollarla girişini ve bu tür kaçakçılık faaliyetlerini engellemek adına çalışmalarına devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.