reklam
reklam

Bornova’da Polislere Saldırı « İzmir Haber TV

19 Mayıs 2024 - 06:53

Bornova’da Polislere Saldırı

Bornova’da Polislere Saldırı
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2024 - 11:17

Bornova’da yaşanan kavga ihbarına giden polis ekipleri, kavgaya karışan bir gencin saldırısına uğradı! Saldırgan genç, polislere kafa ve yumruklarla saldırırken, olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bornova Küçükpark Meydanı’nda meydana gelen olayda, polis ekipleri kavga ihbarına müdahale etti. Ancak kavgaya karışan E.O.D. isimli genç, polislerin müdahalesine direndi. Bir polisin kaskına kafa atan ve diğer polislere yumruklarla saldıran genç, zor kullanılarak gözaltına alındı.

Vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, saldırgan gencin polislere karşı gösterdiği şiddet ve polislerin müdahalesi net bir şekilde görülebiliyor. Olayın ardından gözaltına alınan E.O.D.’nin polis memurları tarafından şikayet edildiği öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.