reklam
reklam

Bayraklı’da Ruhsatsız Silah Operasyonu « İzmir Haber TV

18 Mayıs 2024 - 23:42

Bayraklı’da Ruhsatsız Silah Operasyonu

Bayraklı’da Ruhsatsız Silah Operasyonu
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2024 - 21:30

İzmir’in Bayraklı ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, bir evde çok sayıda ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi. Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, evde bulunan ruhsatsız silahlarla ilgili bir ihbar üzerine harekete geçti.

Savcılıktan alınan talimatla düzenlenen operasyonda, 4 ruhsatsız tabanca, 22 şarjör, 433 fişek ve tabancalara ait parçalar ele geçirildi. Operasyon kapsamında ev sahibi S.K. gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı.

Bu başarılı operasyon, ilçede silah kaçakçılığı ve benzeri suçların önlenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün kararlı çalışmaları, bölgedeki huzur ve güvenliğin sağlanması için devam edecektir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.