reklam
reklam

Araç bankette asılı kaldı, 3 kişilik aile itfaiye tarafından kurtarıldı « İzmir Haber TV

19 Mart 2024 - 10:38

Araç bankette asılı kaldı, 3 kişilik aile itfaiye tarafından kurtarıldı

Araç bankette asılı kaldı, 3 kişilik aile itfaiye tarafından kurtarıldı
Son Güncelleme :

25 Kasım 2022 - 8:45

Araç bankette asılı kaldı, 3 kişilik aile itfaiye tarafından kurtarıldı İzmir’in Bayraklı ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan ticari taksi bankette asılı kaldı.

Araç bankette asılı kaldı, 3 kişilik aile itfaiye tarafından kurtarıldı

İZMİR – İzmir’in Bayraklı ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan ticari taksi bankette asılı kaldı. İçerisinde 3 kişilik ailenin bulunduğu araç, itfaiye ekiplerince yaklaşık 20 metrelik şarampole uçmaktan kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 00.15 sıralarında Sancaklı Mahallesi, Doğançay Mezarlığı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, taksicilik yaparak geçimini sağladığı öğrenilen D.A., ağabeyinin hastaneye kaldırıldığını öğrendi. Bunun üzerine anne ve babasını alan D.A.’nın kullandığı 35 T 5111 plakalı taksi, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bankette asılı kaldı. Taksi içerisinde bulunan D.A. ile anne ve babası, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İtfaiye ekipleri kurtardı

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve 110 AKS ekipleri yönlendirildi. Adrese gelen 110 AKS ekipleri, taksinin uçurumdan yuvarlanmaması için aracın lastiklerini halat yardımı ile bağlayarak önlem aldı. Yaklaşık 20 metrelik şarampole uçmaktan şans eseri kurtulan aile, itfaiye ekiplerince araç içerisinden çıkarıldı. Olayda herhangi bir yaralanma olmazken, taksi ise bulunduğu yerden çekici vasıtasıyla çıkarıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.