reklam
reklam

Aliağa’nın Kurtuluşu 102. Yılında Coşkuyla Kutlandı « İzmir Haber TV

19 Eylül 2024 - 04:03

Aliağa’nın Kurtuluşu 102. Yılında Coşkuyla Kutlandı

Aliağa’nın Kurtuluşu 102. Yılında Coşkuyla Kutlandı
Son Güncelleme :

13 Eylül 2024 - 13:49

Aliağa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı. Tören, Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Garnizon Komutanı Hava Kurmay Albay Birol Balcı ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, PETKİM İlkokulu Müdürü Samet Arıcıoğlu günün anlamını belirten bir konuşma yaptı.

Arıcıoğlu, “102 yıl önceki bağımsızlık mücadelesini bugün ilimde, bilimde, teknikte sürdürmeliyiz. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, Aliağamızın bu mutlu gününü gururla kutluyoruz” dedi.

Tören, Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin şiir dinletisi, Aliağa Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin zeybek gösterisi ve Aliağa Belediye Bandosu’nun müzik dinletisi ile devam etti. Program, şehitlik ziyaretinin ardından sona erdi. Etkinliklere Aliağa Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.