reklam
reklam

İzmir’in Ödemiş İlçesinde Geleneksel Rahvan At Yarışları Büyük İlgi Gördü « İzmir Haber TV

19 Eylül 2024 - 04:19

İzmir’in Ödemiş İlçesinde Geleneksel Rahvan At Yarışları Büyük İlgi Gördü

İzmir’in Ödemiş İlçesinde Geleneksel Rahvan At Yarışları Büyük İlgi Gördü
Son Güncelleme :

15 Eylül 2024 - 13:32

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu ve Ödemiş Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen geleneksel rahvan at yarışları büyük bir heyecana sahne oldu.

Yarışların Detayları:

  • Tarih ve Yer: Ödemiş Belediyesi Günlüce Taypark Yarış Alanı
  • Katılım: Türkiye’nin farklı şehirlerinden 161 at ve binicisi
  • İzleyiciler: Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu Rahvan Binicilik Asbaşkanı Mustafa Küçükmeral, belediye başkan yardımcıları, belediye meclisi üyeleri ve çok sayıda Ödemişli.

Yarışların Özellikleri:

  • VAR Sistemi Kullanımı: Yarışlarda yaşanabilecek anlaşmazlıklara karşı Video Yardımcı Hakem (VAR) teknolojisi kullanıldı. Bazı yarışlar VAR sistemi üzerinden yeniden izlenerek hakemler bilgilendirildi.
  • Ödüller: Dereceye girenlere Türk Bayrağı, kupa ve para ödülü verildi.
  • Etkinlik Süresi: Yarışlar akşam saatlerine kadar devam etti.

Yarışlar, hem katılımcılar hem de izleyiciler için büyük bir coşku ve ilgiyle gerçekleşti. Küheylanların geleneği yaşatmak için piste indiği etkinlik, Ödemişlilerin desteğiyle başarılı bir şekilde tamamlandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.