reklam
reklam

İzmir’deki depremde ölen ikizler, isimlerinin yaşatıldığı kütüphanede anıldı « İzmir Haber TV

27 Temmuz 2024 - 06:20

İzmir’deki depremde ölen ikizler, isimlerinin yaşatıldığı kütüphanede anıldı

İzmir’deki depremde ölen ikizler, isimlerinin yaşatıldığı kütüphanede anıldı
Son Güncelleme :

04 Nisan 2022 - 8:48

İzmir’de 30 Ekim 2020’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden 15 yaşındaki ikizler Çınar ve Sayra Alpgündüz, Kütüphane Haftası dolayısıyla isimlerinin yaşatıldığı Bornova Atatürk Kitaplığında anıldı.

İzmir’de 30 Ekim 2020’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden 15 yaşındaki ikizler Çınar ve Sayra Alpgündüz, Kütüphane Haftası dolayısıyla isimlerinin yaşatıldığı Bornova Atatürk Kitaplığında anıldı.

Anne Tülin Batmaz ve ikizlerin arkadaşlarının katıldığı programda kütüphane bahçesinde müzik dinletisi, zumba, kukla atölyesi, tiyatro gösterisi ve kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Çocuklarının bu kütüphaneye üye olduğunu anlatan anne Batmaz, “Bu kütüphanenin içinde Çınar ve Sayra için bir çocuk odası yapmıştık. O nedenle bizim için çok anlamlı bir yer burası. Bu nedenle her sene burada Kütüphaneler Haftası’nın bir gününde bir araya gelip çeşitli etkinliklerle Sayra ve Çınar’ı anacağız.” dedi.

Kaynak: AA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.