reklam
reklam

İzmir’de Ünlü Gece Kulübüne Operasyon « İzmir Haber TV

27 Temmuz 2024 - 02:40

İzmir’de Ünlü Gece Kulübüne Operasyon

İzmir’de Ünlü Gece Kulübüne Operasyon
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2024 - 10:25

İzmir’de, Zirek kardeşler ve Alabaylar suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, ünlü bir gece kulübünde uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen 24 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan operasyonda ele geçirilen uyuşturucu ve diğer suç unsurlarıyla birlikte, aralarında aktif polislerin de olduğu 21 kişi tutuklandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Zirek kardeşler ve Alabaylar suç örgütünü uzun süredir takibe alarak, uyuşturucu madde, silah ticareti ve rüşvet suçlarını işlediklerini belirledi. Suç örgütlerinin popüler gece kulüplerini paravan olarak kullandığı ve gelirlerini aklayarak vatandaşlara uyuşturucu sattığı tespit edilmesi üzerine geniş çaplı bir operasyon düzenlendi.

Aylar süren teknik ve fiziki takibin ardından suç işleme yöntemleri deşifre edilen şüphelilere yönelik operasyonlarda; 9 bin 880 adet extacy hap, 5 bin 711 adet sentetik ecza hap, esrar maddesi, ruhsatsız tabancalar, fişekler ve hassas teraziler ele geçirildi.

Operasyon kapsamında, 3’ü aktif ve 1’i emekli polis olmak üzere toplam 24 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden aralarında aktif polislerin de bulunduğu 21 kişi tutuklandı, 3 kişi ise serbest bırakıldı. Ayrıca, firari konumda olan bir avukatın yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.