reklam
reklam

İzmir’de Psikolojik Sorunları Olan Kişi, Balkonda İntihar Etti « İzmir Haber TV

16 Eylül 2024 - 23:04

İzmir’de Psikolojik Sorunları Olan Kişi, Balkonda İntihar Etti

İzmir’de Psikolojik Sorunları Olan Kişi, Balkonda İntihar Etti
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2024 - 12:59

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 26 yaşındaki Enes Kartal, elindeki pompalı tüfekle balkona çıkarak etrafa ateş açtıktan sonra intihar etti. Olay, Bahar Mahallesi’nde öğle saatlerinde meydana geldi.

İddiaya göre, Kartal, psikolojik sorunları nedeniyle eline aldığı tüfekle dakikalarca etrafa ateş etti. İhbar üzerine, olay yerine Polis Özel Harekat, Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Kartal, annesi ve kız kardeşi ile balkonda otururken, zaman zaman etrafa bağırdı. Bir süre sonra annesi ve kız kardeşini içeri gönderen Kartal, yalnız kaldığı balkonda tüfeği başına doğrultarak intihar etti.

Anne ve kız kardeşi, silah seslerini duyup balkona çıktıklarında Enes Kartal’ı kanlar içerisinde buldu. Feryat eden aile üyeleri, 112 Acil Sağlık ekiplerini çağırdı. Yapılan kontrollerde, Kartal’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından, Kartal’ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay yerinde bulunan bazı mahalle sakinleri, polis ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen görüntü ve fotoğraf çekmeye devam etti. Kartal’ın intiharını gören bazı vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.