reklam
reklam

Montella: “Birlikten Güç Doğar, İzlanda Maçında Galibiyet İçin Hazırız” « İzmir Haber TV

19 Eylül 2024 - 03:55

Montella: “Birlikten Güç Doğar, İzlanda Maçında Galibiyet İçin Hazırız”

Montella: “Birlikten Güç Doğar, İzlanda Maçında Galibiyet İçin Hazırız”
Son Güncelleme :

08 Eylül 2024 - 12:35

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında İzlanda ile oynayacakları karşılaşma öncesinde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Montella, birlikteliğin önemine vurgu yaparak, takımın ve ülkenin destekle birlikte daha başarılı olacağını belirtti.

Montella, İzlanda’nın duran toplarda ve taç atışlarında etkili olduğunu belirterek, bu duruma karşı hazırlıklarını yaptıklarını ifade etti. “Son zamanlarda her rakip, bu tarz organizasyonlarda çok fazla tehlike oluşturuyor. Biz de bunları göz önüne alıp ona göre önlem alacağız” dedi.

Galler maçında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz’ın durumu hakkında bilgi veren Montella, “Barış’ın performansını hepimiz gördük. Kırmızı kart gördüğü için şu anda aramızda değil, ancak hazırlıklarımız devam ediyor. Arda’nın durumu hakkında ise maç sonrası darbe aldı ve şu anda rahat yürüyemiyor. Değerlendirmelerimizi yaparak en uygun çözümü bulacağız” şeklinde konuştu.

Montella, eleştiriler konusunda da açıklamalarda bulundu. “Futbolculara eleştiriler geldiğinde bunu anlamakta zorlanıyorum. Eleştiriler hem bana hem de futbolculara geliyor, ancak futbolculara yönelik yoğun eleştirileri anlamıyorum. Birlikte olmalıyız, çünkü birlikten güç doğar. Avrupa Şampiyonası’nda birlikte daha iyi işler yaptık” ifadelerini kullandı.

Galler maçının ilk 30 dakikasının iyi olmadığını, sonrasında ise organize bir futbol sergileyerek rakibe fırsat vermediklerini belirten Montella, “Birlikteliği sağlamamız gerekiyor. Herkesin bu desteği hak ettiğini düşünüyorum. İzmir’de özel bir gün ve bu tarihi günde galibiyetle katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Oyuncuların fiziksel durumu hakkında ise Montella, futbolcuların sezon içinde 50-60 maç yapmasının ardından 3 hafta dinlenmeye ihtiyaç duyduğunu belirtti. “Fiziksel olarak İzlanda’nın önde olduğunu düşünmüyorum. Bu detayları göz önünde bulundurarak değerlendirmeler yapmalıyız. Ancak, bizim hedefimiz her zaman kazanmak. Bu amaca ulaşmak için tüm futbolcularımız büyük bir odaklanma içinde” şeklinde konuştu.

Montella, İzlanda maçı öncesinde tüm hazırlıkların tamamlandığını ve takımın galibiyet için hazır olduğunu sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.