reklam
reklam

İzmir’de Nakliye Fiyatları Tavan Yaptı: 50 Bin TL’ye Kadar Çıkıyor « İzmir Haber TV

18 Ekim 2024 - 07:19

İzmir’de Nakliye Fiyatları Tavan Yaptı: 50 Bin TL’ye Kadar Çıkıyor

İzmir’de Nakliye Fiyatları Tavan Yaptı: 50 Bin TL’ye Kadar Çıkıyor
Son Güncelleme :

09 Temmuz 2024 - 12:24

İzmir’de şehir içi ve şehir dışı nakliye fiyatları son aylarda büyük bir yükseliş gösterdi. Şehir içindeki nakliye ücretleri 18 bin TL’den başlayıp 30 bin TL’ye kadar çıkarken, İzmir’den Bursa, Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlere olan taşınma maliyetleri 50 bin TL’yi bulabiliyor.

Son dönemde kurumlar arası tayinler ve kiracıların ev değişikliği gibi nedenlerle nakliye talepleri artarken, bu durum da fiyatları etkiledi. Özellikle şehirler arası nakliye fiyatlarının artmasıyla birlikte, bir kiracının taşınma maliyeti en az 100 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. Bu maliyet kira, depozito, emlakçı bedeli, nakliye ve diğer masrafları kapsıyor.

İzmir’de eşyalarını taşıyan vatandaşlar, fiyatların değişkenlik gösterdiğini belirtiyor. Nakliyeci Muharrem Kayıran, şehir içi ve şehir dışı nakliye ücretlerinin kilometreye göre değiştiğini ifade ederek, İzmir’den diğer şehirlere taşıma maliyetlerinin 40-50 bin TL civarında olduğunu açıkladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.