reklam
reklam

İzmir Seferihisar’da Polis ve Savcı Süsü Verip 1 Milyon Lira Dolandıran Çete Çökertildi « İzmir Haber TV

18 Ekim 2024 - 07:07

İzmir Seferihisar’da Polis ve Savcı Süsü Verip 1 Milyon Lira Dolandıran Çete Çökertildi

İzmir Seferihisar’da Polis ve Savcı Süsü Verip 1 Milyon Lira Dolandıran Çete Çökertildi
Son Güncelleme :

27 Haziran 2024 - 13:24

İzmir’in Seferihisar ilçesinde kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak bir vatandaşı 1 milyon lira dolandıran 4 şüpheli, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ve Seferihisar ile Güzelbahçe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mağdurun şikayeti üzerine harekete geçerek olayı araştırdı. Yapılan saha çalışmaları ve güvenlik kameraları incelemeleri sonucunda, dolandırıcıların mağdurun adresine araçla gelerek suçlarını işledikleri belirlendi. Operasyon kapsamında 2 şüpheli Güzelbahçe’de, diğerleri ise sonraki gün yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan T.Y., Y.G., A.A. ve U.C. isimli şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. Dolandırıcılık suçlamalarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.