reklam
reklam

Buca trafiği için ortak akıl « İzmir Haber TV

28 Mart 2024 - 21:29

Buca trafiği için ortak akıl

Buca trafiği için ortak akıl
Son Güncelleme :

15 Aralık 2021 - 8:15

İzmir Buca’da yaşanan trafik yoğunluğunun ortadan kaldırması adına planlanan projeler, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Buca Belediyesi tarafından masaya yatırıldı.

İzmir Buca’da yaşanan trafik yoğunluğunun ortadan kaldırması adına planlanan projeler, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Buca Belediyesi tarafından masaya yatırıldı. Kent için önerilen projeler, A’dan Z’ye tüm detaylarıyla görüşülerek uygulama için görüş alışverişi yapıldı.

Buca Belediyesi Meclis Salonu’nda; İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Eser Atak, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Buca Belediyesi Başkan Yardımcıları ve bürokratların katılımıyla toplantı yapıldı. Toplantıda, Buca Belediyesi tarafından hazırlanan ve Buca’nın ana ve ara arterlerinde hayata geçirilmesi planlanan uygulamalar ile ilgili projenin sunumu yapıldı.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, tek yön gibi yeni uygulamaların bir öneri niteliği taşıdığını belirterek, uygulama hayata geçerse vatandaşların trafikte kaybettiği sürenin en az 15 dakika azalabileceğini söyledi. Daha sonra trafikte harcanan sürenin kısaltılmasının yanı sıra bisiklet yollarının oluşturulması, otopark alanlarının artırılması gibi hedeflenen projelerin uygulama aşaması için fikir alışverişi yapıldı. – İZMİR

Buca trafiği için ortak akıl
Buca trafiği için ortak akıl

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.